20 + 4 kaupan päälle! 24 x 400 / 405 g Yarrah Organic -kissanruoka - Chunks: luomukana & luomukalkkuna, luomunokkonen & luomutomaatti (24 x 405 g)

20 + 4 kaupan päälle! 24 x 400 / 405 g Yarrah Organic -kissanruoka - Chunks: luomukana & luomukalkkuna, luomunokkonen & luomutomaatti (24 x 405 g)
48.29 EUR
Lisätietoja

Jokainen kissa on erilainen ja erityinen, mutta kaikki rakastavat herkullista ruokaa. Ihastuta samettitassuasi Yarrahin luomumärkäruolla. Ruoka soveltuu kaikkien rotujen ja ikäryhmien kissoille. Herkullinen ja täyteläinen märkäruoka sisältää runsaasti luomulihaa ja arvokkaita ainesosia. Luomuruoissa käytetään vain valvotun luonnonmukaisen maatalouden tuotteita. Tämä suojaa lemmikkiäsi ruoka-aineallergioiden muodostumista ja ruoansulatusongelmia vastaan. Ruoka on valmistettu ilman sokeria, keinotekoisia lisäaineita, torjunta-aineita ja muuntogeenisiä ainesosia. Luonnollinen ja maukas täysravinto kissoille! Yarrah Bio Chunks lyhyesti: pienet lihapalat kastikkeessa tasapainoinen ja täysipainoinen tärkeitä ravintoaineita ja vitamiineja kana, kalkkuna tai nauta proteiininlähteenä: erittäin hyvin maistuvaa ja helposti sulavaa nokkonen: voi tukea munuaisten toimintaa ja virtsateiden terveyttä tomaatti: paljon vitamiineja, voi tukea immuunijärjestelmää Yarrah Bio Pâté lyhyesti: mureke lihalla tai kalalla tasapainoinen ja täysipainoinen tärkeitä ravintoaineita ja vitamiineja kana tai kala proteiininlähteenä: erittäin hyvin maistuvaa merilevä spirulina: paljon vitamiineja, kivennäisiä